3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INSTAGRAM ‘U PLAMENU’: Abubakar poslao jaku poruku navijačima Partizana i najavio veliki povratak?! (FOTO)

Objavljeno: 04.01.18 u 10:35

Juče je domaća javnost saznala da Kamerunac stiže u Srbiju, ali prve najave su bile da se radi o turističkoj poseti.

Ipak iz dolaska Abubakara Oumarua u našu zemlju bi moglo da se izrodi nešto više, čemu se nadaju navijači Partizana.

Makar ako je sudeći prema poruci koju je Kamerunac ostavio na društvenoj mreži Instagram. On je uz početna slova svog imena napisao broj koji nosi na dresu, uz emotikone aviona i crnu i belu loptu koje navijače automatski asocira na povratak u crno-beli tabor. On je objavio i pre nekoliko dana fotografiju sa prtljagom na aerodromu u Parizu uz emotikone srca i crno-bele lopte, nakon čega su komentare ‘zatrpali’ navijači Partizana.

Još uvek nema naznaka o tome da li je kamerunski fudbaler u pregovorima sa čelnim ljudima šampiona Srbije, ali bi nesumnjivo bio veliko pojačanje za Partizan.

Pre skoro dve godine je Abubakar napustio Humsku i prešao u kineskog drugoligaša Šenžen, a danas slavi svoj 31. rođendan i to u prestonici Srbije.

FOTO: INSTAGRAM
0
0

3 Komentara

  1. Šta će vam ovaj ili onaj Goua .Imamo Jovanovica zlatan igrač. Pustite Đukicu da uradi proleće sa klincima i imaćemo super 11.Oni klinci iz OFK pa naša deca i šta vam treba više. Vidi se da Đuka forsira igru kao što se u Evropi forsira.Znate kada Srbi (a i u bivsoj drzavi) postižu super rezultate između 20 i 24 g.Đuku podržati i bićemo super.Sa srećom. A kome se ne sviđa ime i prezime Milan Galic nemoras da čita. Oni i neznaju koja gromada od igrača je bio Galic.

    0
    0
    Odgovori
    • Znam ja, ali mi se Djukicev rad apsolutno ne svidja. Partizan sa njim NEMA IGRU. Muci se na svakoj utakmici i to nije trener za nas.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter