4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Srbin sa premijerligaškim iskustvom prvo Đukićevo pojačanje ove zime?! (FOTO)

Objavljeno: 04.01.18 u 10:57

Pregovori su čini se u završnoj fazi te bi crno-beli uskoro mogli znatno da ojačaju sredinu terena.

Partizan je ove sezone povukao dva dobra poteza povratkom Stojkovića i Tošića, a ovo bi mogao da bude treći.

Radosav Petrović je korak od povratka u Humsku, a sinoć nije bio ni u kombinaciji za derbi meč sa Benfikom u Portugalu.

Pregovori se izgleda blize kraju, a ostao je još završni korak da Radosav Petrović ponovo zaduži opremu Partizana. Kako saznaje HotSport, Sporting je spreman da pusti iskusnog vezistu da se do leta vrati u Srbiju, a onda da pokušaju da ga prodaju ili će se saradnja nastaviti po važećem ugovoru do 2020. godine.

Trener Žorž Žezus neće praviti problem bivšem reprezentativcu Srbije, pošto od starta sezone nije mnogo igrao, a sinoć nije bio u kombinaciji za veliki gradski derbi sa Benfikom (1:1). Pre godinu dana Petrović je nastupao za Rio Ave na pozajmici, a tokom karijere nosio je dres Blekburna, Genčlerbirligija i Dinama iz Kijeva, a u Srbiji je igrao za Jedinstvo Ub i Radnički iz Obrenovca. U dresu reprezentacije ima 44 meča i dva postignuta pogotka.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Super sto se vratio,pametan potez Miroslava Đukića,spremni smo za veliki uspeh u evropi,Bojan Markovic,napred Partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo je jedna Premier League a to je engleska. Sve ostale koje su se tako nazvale su boza za nju . Zato , Radosav nema premijeligasko iskustvo i tu ipak treba praviti distinkciju. Znam da je on igrao u Ukrajini cija se liga takodje tako zove,ali….
    Drugo, Radosave sreco, dobro nam dosao majstorcino. Od tebe Grobari ocekuju da pravis rupe u zlezdaninoj mrezici ,onako kako si i ranije radio.
    Ima nesto sto posebno treba istaci u vezi ovog momka. Radosav Petrovic-Racca jedini igrac i CZ i PFC koji ima 100% tni ucinak u Vecitim Derbijima! Sest Derbija i sest pobeda! On je naprosto velika TALIJA za Partizan! Sa njim Partizan jednostavno ume samo da smaze Zlezdanu za dorucak! Eto, zasto zelim Raccu u Partizanu! Ponovo, ponovo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter