0
Evropske lige

TURAN ODBIO TURKE: Olardajs zove Ardu u Everton?

Objavljeno: 03.01.18 u 20:05

Nekada jedan od najboljih vezista Evrope, Arda Turan je od prelaska iz Atletiko Madrida u Barselonu van fudbalskih tokova.

Iako nesumnjivo kvalitetan, Turan je u Kataloniji van bilo kakvih planova, a koliko u „blaugrani“ nemaju poverenja u njega govori i nula odigranih minuta od početka sezone.

Rastanak bi trebalo da usledi u januaru, a pored Galatasaraja, Fenerbahčea i Bešiktaša, te odlaska u Kinu i MLS ligu, poslednja u nizu destiancija sa kojima je dovedena legenda Galate jeste Everton.

Sem Olerdajs želi da napravi ekipu koja će se u drugom delu sezone boriti za plasman u Evropu, što nije nemoguće sa devete pozicije, ali je izvesnija želja za formiranjem tima kadrog da se dogodine uključi u borbu za sam vrh.

Ukoliko Turan stigne, i pri tom povrati bar deo forme koju je imao u Atletiku, nema sumnje da će plavi deo Liverpula dobiti vrhunsko pojačanje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter