0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

I ZVANIČNO SE VRATIO: Gagić posle potpisa imao poruku za navijače, Partizan mu na originalan način poželeo dobrodošlicu (FOTO)

Objavljeno: 03.01.18 u 17:58

Nekadašnji reprezentativac Srbije danas je i zvanično stavio paraf na novi ugovor sa crno-belima i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za tim Nenada Čanka.

Svoj drugi debi u Partizanu Đorđe Gagić (27) će imati već sutra u izuzetno važnom duelu sa Zadrom, a po potpisivanju novog, jednogodišnjeg ugovora košarkaš se obratio javnosti:

-Srećan sam što sam ponovo u Partizanu i što imam priliku da ponovo zaigram u crno-belom dresu. Bilo je raznih tumačenja i nagađanja kada sam odlazio i na to ne bih voleo da se puno vraćamo. Mislim da su moja dosadašnja karijera i moj, danas i formalno, povratak u Partizan, pokazali kome sam veran i kome pripadam. Radujem se saradnji sa trenerom Čankom i jedva čekam da ponovo istrčim pred Grobare-,istakao je Gagić za klupski sajt.

Po odlasku iz Partizana, snažni centar je nastupao još i za turske klubove Gancijatep, Istanbul i Ješilgiresun, italijanski Brindizi, Tenerife i Cmoki iz Minska, a crno-beli su mu dobrodošlicu kući, poželeli originalnom karikaturom, uz poruku: „Gagarin se vratio“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter