0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZICIJA PREKOPOTRBNA: Javio se kapiten Vojvodine, sad je sve na crno-belima!

Objavljeno: 03.01.18 u 18:30

Tokom prethodnih dana pojavila su se neka imena koja figuriraju kao moguća pojačanja srpskog šampiona, a početak nove godine doneće nam neke konkretnije korake.

Nekako odmah po okončanju jesenjeg dela sezone, u javnosti je ime Vladimira Jovančića počelo da se povezuje sa Partizanom. Kapitenu Vojvodine, koji pokriva poziciju zanjeg veznog, ugovor sa klubom ističe ove zime a crno-beli to žele da iskoriste i dovedu ga u svoje redove.

Sam Jovančić takođe je povrdio da je bilo kontakta između njega i kluba iz Humske, ali i da još nije doneo odluku oko svoje dalje budućnosti.

– Kontakti s ljudima iz Partizana postoje, razgovarali smo, ali ništa konkretno se nismo dogovorili. Još uvek nisam odlučio hoću li potpisati novi ugovor s Vojvodinom ili ću promeniti sredinu, a sve će biti poznato u naredna dva-tri dana. Pregovori sa zainteresovanim klubovima su u toku, među njima su i Novosađani i postoji šansa da ostanem na “Karađorđu- rekao je Jovančić za novosadki „Dnevnik“ i naveo da postoji interesovanje i nekoliko inostranih klubova, koje tom prilikom nije želeo da imenuje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter