0
Evropske lige

POSTOJE VAŽNIJE STVARI OD FUDBALA: Gvardiolina poruka Silvi, ali i celom svetu- Porodica je najbitnija! (FOTO)

Objavljeno: 03.01.18 u 21:07

David Silva prolazi kroz najteži period u životu, gde svakako sve druge stvari postaju potpuno nevažne.

Španski fudbaler dobio je prevremeno rođenog sina Matea, koji se trenutno bori za život, a zbog toga je igrač Mančester Sitija poslednje vreme odsustvovao sa terena.

Ipak, da u ovoj borbi nije sam, Davidu Silvi su pokazali trener, saigrači ali i mnogi ljubitelji fudbala koji danima neprestano šalju poruke podrške krilnom napadaču.

-Porodica je najbitnija. Vidite koliko nam je David bitan, ali ne znam koliko će biti ovde. Slobodan je da ide kući ako mora. Nije bitno da li ćemo osvajati poene dok je odsutan. Porodica je najvažnija-, jasan je bio Gvardiola posle utakmice sa Votfordom.

-Želim da se zahvalim svima na ljubavi i pozitivnim željama koje sam primio poslednjih nedelja. Posebno hoću da zahvalim svojim saigračima, treneru i ljudima iz kluba jer razumeju moju situaciju. Takođe, želim da podelim sa vama i da se moj sin Mateo, koji je rođen mnogo pre vremena, bori iz dana u dan uz pomoć medicinskog tima-, napisao je Silva na svom „Instagram“ profilu.

 

COMUNICADO OFICIAL

Објава коју дели David Silva (@david21lva) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter