0
Košarka

NBA: Teo izjednačio sopstveni rekord karijere! Bogdan jedini zasijao među ‘kraljevima’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.18 u 09:10

U noći između utorka i srede u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, još jednom su se na parketu našli Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović.

‘O, ne! Zar opet povreda?! Novo odsustvo Teodosića?’ To su bila pitanja koja su morila navijače Los Anđeles Klipersa nakon nedavne zabrinjavajuće povrede srpskog asa, ali je sve to već iza njega.

Da nije tako, ne bi plejmejker iz Valjeva uspeo da izjednači sopstveni rekord po broju postignutih poena na jednom meču. Sakupio je 13 poena, na to je dodao šest asistencija, pet skokova i čak jednu blokadu.

Vodio je Kliperse do još jedne pobede nad Memfis Grizlisima uz pomoć raspoloženih Lua Vilijamsa strelca 33 poena, dok je Blejk Grifin ubacio 21.

Klipersi su u finišu tek slomili otpor žilavih ‘grizlija’ i slavili pobedu rezultatom 113:105.

(Izvor: youtube / STAY Highlights)

Drugi srpski reprezentativac takođe se prikazao u dobrom svetlu, ali njegov tim nikako nije. Bogdan Bogdanović je postigao 11 poena, podelio pet asistencija i uhvatio dve lopte za 23 minuta na parketu.

Sakramento Kingsi su ubedljivo poraženi na svom terenu od Šarlot Hornetsa sa čak 131:111 i pitanje je da li iko može da ‘povuče ručnu’ kada se radi o strmoglavom padu ‘kraljeva’.

Kod Kingsa istakao se Zek Rendolf sa 24 poena i deset skokova, a najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Batum sa 21 poenom, uz osam asistencija

Gosti su od starta bili bolji i do odmora stekli dvocifrenu prednost koju nisu ispuštali do kraja meča.

(Izvor: youtube / Zarychta Highlights)

Što se tiče ostalih utakmica, treba istaći da je Ajzea Tomas konačno debitovao za Klivlend Kavalirse u pobedi nad Portland Trejl Blejzersima i to sa 127:110.

Tomas je letos stigao u Klivlend iz Boston Seltiksa u velikom trejdu za Kajrija Irvinga, ali je tek sada odigrao prvi meč. Postigao je 17 poena i imao značajan doprinos pobedi uz, naravno, Lebrona Džejmsa, strelca 24 pogodaka.

NBA, rezultati

Klivlend – Portland 127:110
Njujork Niks – San Antonio 91:100
Finiks – Atlanta 104:103
Sakramento – Šarlot 111:131
Los Anđeles Klipers – Memfis 113:105

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter