5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UMALO OTKUNUO OBRUČ: Brutalno zakucavanje Majkla Odža protiv Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.17 u 20:15

Ukoliko centar FMP-a nastavi sa ovakvim partijama neće biti čudno ukoliko ga naredne godine budemo gledali u dresu Crvene zvezde.

Majkl Odžo je tokom prvog poluvremena utakmice sa crno-belima često umeo da iskoristi to što je protivnik usled problema sa ličnim greškama Đoka Šalića igrao sa dve četvroke pod košem

U takvoj situaciji Nigerijac je lakše uspevao da se probije do lopte u reketu, a na samom startu utakmice izveo je i najlepši potez utakmice, kada je jedan promašaj za tri poena Filipa Čovića, brutalno ukucao nazad u koš.

Izvor:Youtube/ABA liga j.t.d.

0
0

5 Komentara

  1. Franjevci, nemate vi para za Odžoa, morate plaćati starca -Vecu Veličkovića do kraha života, on ne može bez Patlidžana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Predlažem Čoviću da preuzme i Megu tako da bi glodari imali u startu upisane poraze od svih klubova gde se Čović pita. Čoviću dokrajči glodare!

    0
    0
    Odgovori
  3. A sto da prelazi u CZ a ne u Partizan??? A da bre, iz FMP-a u FMP, pa logicno… Samo da li je legalno da dva tima istog gazde igraju isti rang??? A da bre, Vucic je na vlasti, sada moze sve… Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo… Dovidjenja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter