0
Evropske lige

‘PRAVI’ RONALDO OPLEO PO BARSI: To nije klub za Brazilce!

Objavljeno: 29.12.17 u 14:52

Nekadašnji napadač Barselone, ali i Real Madrida, Ronaldo Luis Nazario da Lima vrlo loše je govorio o bivšem klubu iz Katalonije.

Popularni ‘Zuba’ je za Barselonu nastupao u svega jednoj sezoni, i to 1996/1997, da bi čak od 2002. do 2007. godine nosio dres Reala.

I nema dilemu u kom klubu mu je bilo lepše.

– Osećao sam se mnogo srećnije i bio sam povezaniji sa Real Madridom, uprkos tome sam imao odličnu godinu u Barseloni što se tiče života i igara. Na kraju, sve se loše završilo, kao u Nejmarovom slučaju. Barselona je uvek imala problem sa Brazilcima, Romariom, Ronaldinjom, Nejmarom i sa mnom. Imali smo loš tretman, iako smo mnogo doneli klubu – rekao je Ronaldo za ‘Esporte Interativo’.

Da napomenemo, trenutno oba španska giganta u svojim redovima imaju po dva Brazilca. U Barseloni su Rafinja i Paulinjo, dok su u ‘kraljevskom klubu’ Marselo i Kazemiro.

Španci ne veruju da je bilo šta slučajno, pa tako ni ove reči Ronalda u momentu kada Filipe Kutinjo bi trebalo da pređe u Barselonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter