3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZ PARTIZANA PRED FMP: Biće opet na jednu loptu

Objavljeno: 29.12.17 u 15:35

Zavesu na 2017. godinu crno-beli će spustiti u subotu, 30.12. od 19 časova u Železniku.

Košarkaši Partizana NIS gostuju protiv FMP-a u 14. kolu ABA j.t.d. lige, u meču koji je od izuzetne važnosti za obe ekipe koja u ovaj duel ulaze sa istim odnosom pobeda i poraza (6-7).

U prvoj ovosezonskoj utakmici, crno-beli su u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ izvojevali pobedu rezultatom 87:84 a pred sutrašnji meč, trener Nenad Čanak ističe:

– Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku za nas, nakon serije od tri poraza. FMP je atletski sjajna ekipa, igraju veoma dobro i imaju iste ambicije kao mi, a to je plasman u plej-of. Sa druge strane, mi smo svesni šta je potrebno da uradimo na terenu, da bi sutra došli do izuzetno važne pobede. Biće teško na njihovom terenu, ali verujem da smo u stanju da odigramo na visokom nivou i vratimo se iz Železnika sa pobedom – izjavio je Čanak.

Bek crno-belih, Vanja Marinković takođe veruje u pobedu.

– Utakmica je od velike važnosti i za nas i za njih jer se nalazimo u krugu timova koji se bore za plasman u polufinale. Uvek teško igramo sa njima i u poslednjih nekoliko godina, samo smo jednom pobedili sa velikom razlikom. U prvoj utakmici ove sezone smo igrali praktično na jednu loptu, tako da očekujem da će i sutra biti slično. Verujem da možemo da odigramo dobro i da pobedom završimo ovu godinu – izjavio je Marinković.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter