0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Mega raste, da pobedom zaključimo godinu

Objavljeno: 29.12.17 u 16:55

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević izjavio je da je njegov tim u usponu forme, da raste i da će učiniti sve da pobedom protiv Mornara u Baru završi godinu na izmaku.

Utakmica između Mornara i Mega Bemaksa u Baru igra se sutra od 17 časova.

– U subotu nas očekuje važan meč protiv Mornara koji je kvalitetan tim sa nekoliko veoma iskusnih igrača. U dobroj su formi, pobedili su na gostovanju Partizan i MZT i odigrali odličan meč sa Zvezdom. Mi smo u usponu forme, dobro treniramo i igramo bolje. Imali smo neke tesne poraze bez kojih bi naša pozicija na tabeli bila bolja – rekao je Milojević za klupski sajt.

On je istakao zadovoljstvo rastom forme ekipe koju predvodi i uveren je u pobedu iako će igrati bez četvorice igrača – Nikole Miškovića, Ognjena Čarapića, Petra Aranitovića i Predraga Samardžiskog.

– Verujem da će ova ekipa nastaviti da raste i da će pobede doći. Nadam se da će prva u nizu biti upravo ova u Baru da na pravi način zaključimo 2017. godinu – dodao je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter