3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI POSAO ZVEZDE: Ako Donald ode, menja ga doskorašnji reprezentativac iz Bundeslige! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.17 u 00:12

Crveno-beli će morati na nadomeste svaki odlazak ove zime kako bi održali kvalitet tima.

A to je ključno pred nastavak sezone, borbu za titulu, kup i evropske utakmice.

Ukoliko Mičel Donald ovog prelaznog roka napusti Ljutice Bogdana za šta postoje realne šanse, na njegovo mesto bi mogao da dođe bivši reprezentativac i sadašnji vezista Frajburga, Aleksandar Ignjovski.

On se spominjao i letos, ali je zada njegov povratak u srpski fudbal dosta realniji. Ono što bi mogao da bude problem jeste što je Ignjovski ugovorom vezan za bundesligaša na još godinu i po dana. Sem za tim u kojem sada nastupa, nekadašnji zadnji vezni OFK Beograda je u Nemačkoj nosio dresove Minhena 1860 i Verdera.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Naravno da ovo nije tačno! Zašto su onda doveli Jovičića i Krstičića, koji su zaista dobri zadnji vezni igrači, a tu su i mladi Račić i Bajinović! Ostaće i Donald, zato što niko neće hteti da kupi igrača u 30-tim godinama, koji je uz sve to i spor. Ali, zamislite koji bi Ignjovski bio igrač kada bi pristao na ovakve uslove?! Takve uslove ne bi prihvatio ni neki teletabis!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter