3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U PRAVI ČAS: Partizan sa novim pojačanjem protiv FMP-a u Železniku!

Objavljeno: 28.12.17 u 18:52

Utakmica se igra u subotu uveče i do tada bi trebalo da bude spreman novi centar crno-belih, Đorđe Gagić.

Posle epizode u Turskoj, Đorđe Gagić se vratio u crno-beli dres i navijači čekaju na njegov povratnički debi. To bi trebalo da se desi već ove subote.

Pretposlednjeg dana 2017. godine Partizan gostuje ekipi FMP-a u Železniku od 19 časova i tada bi u sastavu tima Nenada Čanka trebalo da se nađe i novo pojačanje.

Nakon odlaska Samarda Samjuelsa, jedini centar ‘parnog valjka’ bio je Đoko Šalić, ali se on pokazao kao nedovoljno dobro rešenje, pogotovo bez adekvatne zamene.

Sada će Gagić pojačati konkurenciju, baš pred duel sa dominantnim centrom ‘pantera’, Majklom Odžom, koji sa svojih 216 centimetara igra sjajno ove sezone.

FOTO; STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. xx….kada budes shvatio da je je isto navijati za svoj klub kada igra protiv CSKA ili protiv Male Mostanice, mozda ces shvatiti i da se svoj klub ne izdaje kada mu lose ide i kada mu je tesko. Najlakse je poceti navijati za drugi klub…mnogo je teze, ali i lepse biti uz svoj klub i kada je nateze, ali kada znas da cekas da ponovo bude najjaci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter