24
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVIŠA KOKEZA: ‘Menadžer’ iz Zvezde hteo da sastavlja reprezentacuju!

Objavljeno: 28.12.17 u 15:58

Poslednje vreme odnosi na relaciji Crvena zvezda i FSS, najblaže rečeno, su veoma zategnuti a sigurno se oni neće popraviti nakon novih tvrdnji prvog čoveka srpskog fudbala.

Međutim, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, je u novogodišnjem intervjuu za list „Nedeljnik“ istakao da ne postoje loši odnosi između njega i najtrofejnijeg srpskog kluba, već da je u pitanju ‘nesporazum’ sa pojedincima iz kluba.

-Predstavljeno je da Crvena zvezda ima problem sa FSS ili sa mnom, što apsolutno nije istina. U pitanju je lični odnos menadžera na privremenom radu u Crvenoj zvezdi i mene. On hoće da privatizuje Savez, ja ne dozvoljavam I tu dolazimo do problema. Problem je konkretno nastao kada je u mojoj kancelariji tražio da on određuje dva ili tri reprezentativca u A timu i tri ili četiri u mladoj selekciji. Pred EP u Poljskoj taj menadžer je lično pozvao selektora Nenada Lalatovića da mu kaže koja dva igrača da igraju- rekao je Kokeza, koji je dodao i da će FSS uvek odazvati u pomoć Crvenoj zvezdi, kao što je uvek i radio.

-Ja sam zvezdaš i bio sam član uprave Crvene zvezde, i to nije tajna, ali moja obaveza kao predsednika je da svi klubovi imaju isti tretman. I Crvena zvezda i Partizan su dobijali novac od FSS. Jedan funkcioner Crvene zvezde, međutim, kaže da FSS nikada nije pomogao Crvenoj zvezdi. To je laž. U julu 2016. godine klubu je pozajmljeno 800.000 evra I ovo nisu kafanske priče- rekao je Kokeza i nastavio:

-Predstavnici Crvene zvezde bili su više puta u FSS od kada sam predsednik. Evo konkretno pre neki dan u Savezu je bio predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović I tražio da joj pomognemo. Rekao sam da nije problem, mogu da dobiju pozajmicu od 500.000 evra- naglašava Kokeza.

Što se tiče izbora novog selektora, deluje sve izvesnije da će Mladen Krstajić biti taj koji će povesti „Orlove“ u Rusiju. Prema mišljenju Kokeze, neiskustvo Krstajića kao trenera ne bi trebalo da predstavlja veliki problem.

-Gde su bili treneri Zidan i Gvardiola pre Reala I Barselone? Sada su među tri nabolja trenera na svetu. Da dovedemo i Murinja za selektora ko bi nam garantovao da ćemo da prođemo grupu?- zaključio je predsednik FSS za „Nedeljnik“.

0
0

24 Komentara

  1. Kako vas je lako podeliti? Ako hoćete istinu EVO JE: NJih dvojica se prepucavaju da se „Vlasi ne sete…“. Činjenica je da je Zvezda krenula od kada je Kokeza doveden na čelo FSS. Zvezdi sad sve ide dobro.
    Mislim da će Terzić jednog dana ponovo biti na tapetu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Terzic jeste kod nas u klubu, ali bio je i Kokeza, i Terza ga je podrzao da bude predsednik FSS, ja verujem da je savez pomogao, a takodje znamo kakv je Terzic i da ga zanima samo keš. Podrska za Kokezu u ovom trenutku.

    0
    0
    Odgovori
  3. Šumadinac ne bi grebao da se javljaš,jer si pristrasan. Od zvezdaša većih lopuža ne može biti. Sve šta je Kokeza rekao je istina. A istina neke boli.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kokeza je najbolji predsednik FSS, reprezentacija na svetskom prvenstvu, klubovi prezimili u evropi, sada cujemo i da su dobili pomoc od saveza, svaka cast.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ako je Binic kaznio Zvezdu i Partizan nivcano za izjave u medijima, on mora da kazni i Kokezu i FSS za ove izjave koje je Kokeza dao, koje nisu nista manje uvredljive od onih koje su izgovorili celnici Zvezde i Partizana !

    0
    0
    Odgovori
  6. Sramota je sto Kokeza govori lazi, a najveca od njih je da je Terzic navijac Partizana, nismo mali i znamo kako je bilo doknje ihrao za OFK Beograd i njegove tadasnje izjave, znaci notorna laz je da je Terza grobar sto vecu glupost Kokeza nije kogao da izgovori i napravi posle smene Muslina, te me urusavanje bivsih Zvezdasa samo navodi na to da je zapravo Kokeza grobar sto se uveliko i prica !

    0
    0
    Odgovori
  7. Pljujes po najtrofejnim klubom u Srbiji po klubu kojeg pozneje citav svijet za uspjehe Zvezde velicaces svoj rad sram te bilo..ako smatras sve klubove jednake iznesi cifru koliko su koji klubovi duzni i koliko si kojim klubovima posudio pare iz saveza objasni narodu da si duzan svakom klubu da pozajmis pare koje si ti ne zaradio vec dobio iz fonda uefe i fifie lopuzo jedna..

    0
    0
    Odgovori
  8. Većeg šarlatana na čelu FSS nismo imali. Ne boli što laže, nego što vređa inteligenciju javnosti kad misli da mu verujemo. Pa Krstajić je trener amater koji nikada nije vodio ozbiljan klub, a ovaj ga doveo da se uči na reprezentaciji kako bi preko njega mogao da protura svoje igrače.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ovo nije slucajno poznaje se tekst grobarskog Gebelsa Vucelica, sada kada Zvezda dominira u seniorskoj , kadetskoj i omladinskoj ligi nemocni grobari preko svojih satelita iz saveza pokusavaju destabilizaciju Zvezde. Ali malo morgen, zna se da se ovim narucenim tekstom zataskava ona bruka na derbiju, to je proverena doktrina cim se ukenjas ti kesu sa govnima komsiji u dvoriste . Drugo smenili ste Muslina i zapamtite to ce kao prokletsvo da prati repku nista uraditi necemo.I ostavite vi Terzu na miru pametniji je on od vas i to mnogo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter