0
Evropske lige

LOCIRALI NOVU METU: Real bi ove zime mogao da se pojača jednim od najboljih golmana sveta!

Objavljeno: 28.12.17 u 14:20

Dugo je „kraljevski klub“ pokušavao da u svoje redove dovede golmana Mančester Junajteda, Davida De Heu, ali bi umesto Španca na kraju na „Santijago Bernabeu“ mogao da završi rešrezentativni golman Belgije.

Naime, prema pisanju španskog „As-a“ golman Čelsija, Tibo Kurtoa (25), uputio je zahtev londonskom klubu da mu dozvoli prelazak u redove madridskog Reala. Blegijancu ugovor sa „plavcima“ ističe na leto 2019. godine, a špekuliše se da upravo zbog interesovanja prvaka Evrope „zateže“ sa potpisivanjem novog.

Kurtoa navodno ima veliku želju da se vrati u Madrid, gde se od 2011. do 2014. godine afirmisao na velikoj sceni u dresu Atletika, kao pozajmljeni igrač Čelsija.

Po povratku na „Stamford Bridž“ belgijski čuvar mreže je nasledio Petra Čeha na golu londonskog tima, koji želi da produži ugovor sa njime,. Međutim, kako stvari stoje čini se da je Kurtoa ozbiljno namerio da napusti Englesku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter