10
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan pronašao napadača u Srbiji, konkurencija Voša i inostrani klubovi!

Objavljeno: 28.12.17 u 16:38

Jasno je da su crno-belima u nastavku šampionske trke u Zvezdom, ali i nastavku takmičenja u Evropi neophodna pojačanja, a srpski šampion prvo istražuje najbolje na domaćem tržištu.

Uspesi Mačve u jesenjem delu sezone bili su protkani golovima Bojana Matića (26), a najbolji strelac Sapčana se, kako saznaje HotSport, već našao u fokusu Partizana i Vojvodine.

Ima poziva i iz inostranstva što je ekskluzivno potvrdio i predsednik kluba Ivica Kralj, koji je zaslužan za istorijske uspehe ekipe sa stadiona pored Save.

Matić je imao odličan učinak, već smo obavili pojedine razgovore sa zainteresovanim klubovima, čije kokretnije korake očekujemu posle Nove godine. Ukoliko budemo zadovoljni ponudama usledice rastanak – kaže Kralj.

Pored Matica ekipa Dragana Aničića imala je jos aduta: Filipović, Lazarević, Protić... Posle povratka iz Čukaricčog razigro se Miodrag Gemović.

– Opravdo je potencijal koji poseduje i pokazao da moze da napreduje. I za njega postoji pozivi iz inostranstva, a sve ćemo izvagati u narednim danima. Hocemo da Mačva nastavi sa uspesima u 2018. godini – poručio je Kralj.

0
0

10 Komentara

    • Слажем се. Одбрана је хаос. Али немамо баш ни неки везни ред. Долазило је то до изражаја нарочито у Европи гдје су нам од противничког гола за час били у нашем шеснаестерцу иако смо играли често са 2 задња везна. Ако оде Евертон, то ће тек бити рупа.

      0
      0
      Odgovori
  1. Brine me njegova tehnika,inace ima strasne fizicke osobine za vrsnog c-fora! Moguce je da Partizan pokusava da nadje autenticnu zamenu za Tawambu. Matic me podseca na SKuleticaima razornu igru glavom i odlicno se postavlja u kaznenom. Nije ni mlad, punih 26 godina, ne moze se na njemu mnogo zaraditi i to treba imati u vidu.
    Vidim da Partizan zeli i Ivanovica iz Spartaka…. E, to je ec nesto drugo.Momak jeprava bomba od igraca. mlad, ali prava eksplozija na terenu,bas mi se dopada jer ima sirok o polje kretanja i sve stize da uradi prema zahtevima igre. Mnogo dobar decko,odmah ga dovesti. Vidim da je partizanovac, i to nesto znaci. Partizan ima pare da ga dovede a ponuda je korektna za Spartak. I za momka je najbolje da igra godinu dve u Partizanu pa onda u inostranstvo.
    Pominje se i Putincanin, bek iz Vozdovca kao zamena za Vuleta….hm! Ima 30godina, covece, zane verovati sta to Partizan vidi. To bi bila velika greska, finansijski potpuni fijasko. Najbolji od pominjanih je momak iz Napretka iako ni nass Aksentije nije los, naprotiv. A Gajic je nemoguca misija, mada bih najvise voleo bas njega videti u ekipi Partizana. Da uparimo Antonova sa njim ,tandem iz nacionalnog tima sa N.Z.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da si potpuno, tj. najmanje 100 posto, razumeo Milana Galica sta je hteo reci. Mnogo nasih ljudi zivi ili je cak rodjeno u inostranstvu ,pa je potpuno normalno da bas i nemaju ispravnu gramatiku. Ali njihova zelja da ucestvuju u nasem sportskom zivotu i sire je sasvim ok i mi ne treba da trazimo dlaku u jajetu kad su u pitanju njihovi postinzi. Englezi nikad nece tako ispravljati ljude koji nemaju bas potpuno ispravan engleski.Moguce je da u komentaru ponove istu tu recenicu u sirem opisu i sl i tako indirektno kazu kako je ispravno, dakle vrlo kulturno sugerisu. Nikako direktno i nekulturno da denunciraju jednu fer i i sasvim iskrenu nameru za ucestvovanjem u raspravi. Ovo isticem sasvim dobronamerno jer i sam zivim vani i hocu da stupim u odbranu druge generacije nasih migranata po svetu koji nisu izgubili spoznaju o svojim korenima. Budimo malkice tolerantniji prema njima i to ce nam se dobrim vratiti.

    0
    0
    Odgovori
    • Ма, брате, само опуштено. Исправљају га и ,,уче” људи који ни сами не знају граматику…

      0
      0
      Odgovori
    • Кад се правиш тако паметан, треба прије и после овога ,,Галићу” (вокатив) да ставиш зарез – дакле: Кад ћеш, Галићу, научити српски језик? Тако да не оаметуј много.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter