4
Domaći fudbal

HOTSPORT FLEŠ IZ MOSKVE: Da li je Donald sve dalje od ostanka u Beogradu?

Objavljeno: 28.12.17 u 10:28

Dinamo iz Moskve pokušava da završi posao sa Mičelom Donaldom, koji još vaga oko odlaska sa stadiona „Rajko Mitić“.

Deo plana Crvene zvezde je da uz određeno obeštecenje pusti Damjana Le Taleka (blizu odlaska u Trabzon) i zamenika kapitena Mičela Donalda (29). Iskusni vezista se dvoumi oko napuštanja ‘Ljutice Bogdana’, a kako saznaje HotSport, Dinamo iz Moskve je uporan da dovede Holanđanina, koji je već igrao u Mordoviji. Čak su podigli visinu plate i preporučili ugovor na dve plus jednu godinu, ali završni čin je na čekanju.

Nema dileme da je Donaldu i porodici lepo u Beogradu, a nedavno su otvorili i kafić u srpskoj prestonici. Iz Zvezde ne žele da pritisakju igrača. Pripreme startuju 9. januara, a do tada je dovoljno vremena za Donalda da se odluči.

0
0

4 Komentara

  1. Ne verujem u ove izmišljotine, koje dolaze iz menadžmenta Zvezde! Dovoljno je da pogledate zvaničan sajt Dinama, iz Moskve, (www.fcdynamo.ru) Videćete da nema niti jedne vesti o Donaldu! Za Donalda se ne može reći da ne poseduje kvalitet, ali Donald je jako spor igrač i kao takav teško da može otići u bilo koji evropski klub, a uz to je i već u izvesnim godinama(29-30). Za njega su Kazahstan, Azerbejdžan, II liga Kine i njima slične destinacije! Ali, po svoj prilici, Donald će ostati i na proleće u Zvezdi, gde objektivno ne bi imao šansi da zaigra pored Jovičića i Krstičića!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti druže stvarno imas nekih ozbiljnih problema, ne moze jedna vest da prodje bez tvog pljuvanja po svemu. Opusti se malo, sad će praznici, cemu toliko negativnosti, na glavu si mi seo više i ti i tvoj glupi nick name.

      0
      0
      Odgovori
    • Mozda si u pravu ..ali Donald vrlo dobra zamjena za Jovicica i Krsticica takvog jednog moramo imati na klupi..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter