0
Evrokup

SPORT NA TV: Partizan završava učešće u Evrokupu, veliki derbi ‘grada mode’ u Kupu Italije

Objavljeno: 27.12.17 u 08:50

I danas će biti ‘materijala’ za uživanje, kako ljubitelja fudbala, tako i obožavalaca ‘igre pod obručima’.

Kada se radi o košarci tu će primat imati meč poslednjeg kola grupne faze Evrokupa između Lokomotive Kubanj i Partizana, koji se od 18 časova igra uz prenos na prvom kanalu SportKluba.

U okviru istog takmičenja biće zanimljivi dueli Budućnosti i Lietkabelisa od 19h na SportKlubu 2 i okršaja Cedevite i Levaloa od 19:30h na SportKlubu 3.

Ni fudbal neće danas biti zapostavljen. Juče smo uživali u ‘Boksing deju’ u engleskoj Premijer ligi, a danas će kolo biti nastavljeno duelom između Njukasla i Mančester sitija na ‘Sent Džejms Parku’. Taj duel igra se od 20:45h uz prenos na SportKlubu 1.

U isto vreme, verovatno još zanimljivije će biti u meču četvrtfinala Kupa Italije između dva velika gradska rivala Intera i Milana. Šanse su za nijansu na strani ‘nero-azura’, ali u ovakvim derbijima favorita nikada nema. Meč ćete moći da gledate na SportKlubu 2.

Evo kompletne dnevne sportske TV ponude:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter