2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ŠALIĆ I ANDRIĆ: Nije prijatno, ali moramo da idemo dalje

Objavljeno: 27.12.17 u 23:28

Košarkaši Partizana su danas pretrpeli jedan od najubedljivijih poraza u skorije vreme.

U meču bez rezultatskog značaja je Lokomotiva Kuban slavila sa 99:64.

Bleda partija crno-belih koji su još uvek u lošoj formi iako se desila promena na klupi. Ni Nenad Čanak ne uspeva da konsoliduje redove očigledno, pa je u poslednje vreme od Partizana jedino MZT izgubio koji je poslednji na Jadranu.

– Nikada nije prijatno kada se izgubi utakmica, posebno ovako velikom razikom. Moramo da naučimo iz ovoga i iskustvo koje smo dobili u Evrokupu prenesemo na ABA ligu, rekao je Šalić posle utakmice.

Crno-bele očekuje dug put do Beograda a već u subotu igraju poslednju utakmicu u ovoj godini i to u Železniku protim FMP-a.

– Samo smo u prvoj četvrtini bili na dobrom nivou. Sve ostalo može da se iskoristi za učenje. Moramo da se okrenemo narednoj utakmici protiv FMP-a, kazao je Mihajlo Andrić.

0
0

2 Komentara

  1. Da iskustvo iz EK prenesu na aba ligu??? Pa covece kakvo iskustvo imas u EK ove sezone sem da gubite svaku utakmicu i primate 100 poena po mecu ako to zelis slobodno izvoli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter