6
Evrokup

FOTO: STARSPORT

REKACIJE POSLE UŽASNOG POLUVREMENA: Kad se Grobari pozivaju na Vučića… (FOTO)

Objavljeno: 27.12.17 u 18:57

Katastrofalno poluvreme Partizana u poslednjem 10. kolu Evrokupa, Lokomotiva u Krasnodaru vodi sa 54:28, a Grobari se od muke šale.

Jedan od navijača je poručio Vladimiru Putinu da naredi Lokomotivi da spusti gas u drugom poluvremenu pozivajući se na njegovo prijateljstvo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Neki smatraju i da je Borac iz Čačka trenutno bolji od crno-belih. Evo komentara navijača Partizana na Tviteru:

0
0

6 Komentara

  1. Franjevci, nešto nije u redu, raspadate se, a ne plačete ??? Fantastično veče za glodare , ovo je dobar uvod za proslavu, baš vam sve ide od ruke. Ima narodna izreka: Kako seješ,tako i žanješ. Stiglo vas, zbog zla koje prosipate morate plaćati i još će te dugo plaćati. Bravo Čoviću, uništio si glodare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Meni se ovo baš sviđa, morate prihvatiti realnost da ste propali. Dobili ste MZT i pomislili da ste neki tim a u stvari vi ste rupa bez dna,propast, kme, kme. Šta vam Terza i Aco uradiše, da se niste kofrčili bilo bi vam bolje, ovako se na vama svi iživljavaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter