2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAMENA ZA TAVAMBU: Još jedan povratnik na meti Partizana! ‘Leonardo pre Leonarda’ aktuelan, da li ga navijači žele nazad posle svega?

Objavljeno: 26.12.17 u 13:41

Leandre Tavamba je, čini se, svakim danom sve bliži odlasku iz Humske, a kao potencijalna zamena iskočilo je ime jednog fudbalera koji je već nosio dres Partizana, i iz njega otišao u ne preterano lepom raspoloženju.

U pitanju je Abubakar Oumaru, fudbaler koji je, podsećamo, u februaru 2016. napustio crno-bele nakon višenedeljenih problema, odbijanja da igra, kazni… i otišao put Kine, gde je u dresu Šenžena proveo prethodne dve godine.

FOTO: STARSPORT

Kako HotSport saznaje, postoji određena šansa da Abubakar zaista zaigra u crno-belom dresu. Ipak, ona nije prevelika, s obzirom pre svega na primanja koja ima u Kini, a potom i na način na koji je Kamerunac napustio Humsku, što mu navijači verovatno nisu zaboravili.

Na tragu informacije, Mirko Marković

0
0

2 Komentara

  1. sta mislite … ko u ime partizana preko kupovine PERE pare … ??? isti oni sto prodaju igrace po svaku cenu … od omladinaca (uskoro ce i starije pionire) do ono sto se u kupovini igraca pokaze kao dobro … ILI …svi ONI koji najave da su mozda dobri i svojom igrom i ponasanje … mogu komsinicu da ugroze …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter