0
Fudbal

SLEDI LI SELIDBA NA ’OSTRVO’: Pored Totenhema još jedan premijerligaš ‘nanišanio’ Tošića!

Objavljeno: 26.12.17 u 23:03

Defanzivac Bešiktaša je po svemu sudeći vrlo cenjen u Engleskoj, pa ne bi čudilo ukoliko ove zime pređe u neki od tamošnjih klubova.

Odlične ovosezonske partije u dresu istanbulskog kluba, kako u domaćem šampionatu tako i u Ligi šampiona, privukle su pažnju klubova iz Premijer lige na Duška Tošića.

Nedavno je za standardnog člana zadnje linije istanbuslkih crno-belih interesovanje iskazao Totenhem, a prema pisanju turskih medija odma iza „Pevaca“ u red je stao i Stoku.

Odrbana Stouka trenutno je najgora odbrana Premijer lige sa 41 primljenim golom na 20 utakmica i više je nego jasno da zadnja linija tima zahteva pojačanje pred nastavak šampionata, a rukovodvo tima sa stadiona „Britanija“ misli da je Tošić idealno rešenje.

Srpski reprezentativac u više navrata je isticao da je srećan u Istanbulu i da bi želeo da tamo ostane do kraja karijere, ali ukoliko Bešiktašu neko uplati traženu sumu od 5. 000. 000 evra, tridesetdvogodišnji Tošić bi ipak mogao da promeni sredinu. Prethodno je Totenhem ponudio 3. 500. 000 miliona ali je ova ponuda glatko odbijena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter