0
Fudbal

KAD FUDBAL SUSRETNE CRNI HUMOR: Brutalniju, bolesniju i bolju foru od ove teško da ste videli! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.17 u 12:59

Kada je pao avion sa fudbalerima Šapekoensea, čitav svet je zanemeo. Od tada je prošlo nešto više od godinu i mesec dana. A upravo jedan od momaka koji su preživeli ovu nesreću naterao je čitav stadion da se, bez preterivanja, valja od smeha…

Kažu da se loše stvari najlakše prebrode dobrim smislom za humor. 

Džekson Folman, čuvar mreže koji je preživeo tragediju, ostao je bez noge nakon pada aviona. 

Na revijalnom meču koji je odigran pre tri dana između „Prijatelja Titea“, ekipe koju je sastavio trener Barselone Tite, i „Prijatelja Karilje“, sastavljen od igrača koje je birao Fabio Karilje, Folman je postigao i gol, ali će ipak ostati upamćen momenat koji je sve koji su pratili meč naterao na smeh.

Naime, neretko se susrećemo sa igračima koji se žale na grč u nozi. Tako je i Folman rešio da u jednom momentu legne i požali se na grč u nozi…. Da li je potrebno bilo šta dalje pisati, ili već naslućujete u čemu je štos?

Pogledajte kako je ova (genijalna) fora izgledala. A Džeksonu svaka čast – jer je potrebno veliko srce kako bi, nakon svega što ga je snašlo, smogao i snage i volje da napravi jedan od najvećih fazona ne samo godine, već i u istoriji čitavog fudbala:

(Youtube/FV10comps)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter