0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Dan posle Božića, poslastica iz Engleske

Objavljeno: 26.12.17 u 09:35

Dan posle Božića u prazničnoj atmosferi prema tradiciji za bodove se bore na terenima u Engleskoj, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

VOTFORD – LESTER 1 (2.70)

Svakoj seriji, pa i crnoj jednom dođe kraj. Domaćin nije slavio na osam mečeva, a znali su na startu da ruše i favorite tako da danas imaju imperativ pobede nad „lisicama“.

ŠEFILD U. – SANDERLEND 1 (1.80)

Posle ispadanja iz elite nikako da se gosti snađu u nižem rangu i boriće se za opstanak, a Sefild pokusava da dodje bar do baraza i sa nova tri boda cilja da se priblizi vrhu tabele.

BLEKBURN – RODŽDEJL 1 (1.65)

Imali su sjajnu seriju rezultata sve do vikenda i kiksa na gostovanju, a Blekburn hoće da se vrati na pobednički kolosek i ponovo obraduje navijače u misiji ulaska u viši rang.

VIGAN – SUZBERI 1 (1.65)

Lider šampionata gazi redom i efikasnom igrom padaju rivali, a očekuje se da navijači uživaju u novom uspehu i domaćin je svakako apsolutan favorit.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 13.23.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter