0
Evropske lige

FOTO: PFC CSKA Moscow official site

DA LI JE ON ‘X FAKTOR’ ‘ARMEJACA’: CSKA dovodi iznenađujuće pojačanje, Zvezdi dobro poznato ime!

Objavljeno: 26.12.17 u 21:28

Pred nastavak sezone moskovski tim bi mogao da dobije značajno pojačanje, u vidu čoveka koji dosta dobro poznaje Crvenu zvezdu, sa kojom će se ruski tim susresti u šesnaestini finala Lige Evrope.

Nakon što im je za dlaku izmakla nokaut faza Lige šampiona, kao i slabijih partija u ruskom šampionatu gde zauzimaju tek petu poziciju, CSKA je rešio da dodatno ojača svoj stučni štab.

Prema pisanju beloruskih trener BATE-a, Aleksandar Jermakovič, dobio je poziv svog starog prijatelja Viktora Gončarenka da se pridruži stručnom štabu „Armejaca“.

Jermakovič je u periodu od 2009. do 2013. godine bio Gončarenkov pomoćnik na klupi dugogodišnjeg beloruskog šampoina, a zatim ga i nasledio na mestu šefa stručnog štaba.

Njih dvojica bi sada mogli da obnove svoju saradnju i u moskovskom timu, a Jermakovič bi svakako bio od velike koristi treneru CSKA, budući da se već dva puta ove sezone susreo sa Crvenom zvezdom, koja je i naredni protivnik Moskovljana u Ligi Evrope.

Podsećamo, tim iz Borisova je u oba susreta sa crveno-belima uspeo da ostane neporažen odigraši 1:1 u Beogradu, odnosno 0:0 u Borisovu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter