3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOLICA: Čast je biti ovde, znate već koliki šmek ima Vojvodina

Objavljeno: 25.12.17 u 13:16

Ilija Stolica je na predstavljanju novog trenera Vojvodine istakao da je svestan svih dešavanja oko kluba, ali je istakao da je čast biti tu.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam na čelu FK Vojvodina. Da vam pričam o tradiciji, šmeku, istoriji i posebnosti, školi ovog kluba i svemu onome što je vezano za njih, nema potrebe, znate već, istakao je na početku.

Iza Novosađana je turbulentan period:

Bio sam svestan prethodnih dešavanja u klubu koja nisu bila u njegovom renomeu, pre svega što se tiče čestih smena trenera. Omladinska škola mora da bude zaštitni znak FK Vojvodina. Možda će se neko zapitati posle mog odlaska iz Voždovca, ali najveći uticaj je imala moja porodica i sportski direktor Saša Drakulić, kao i Darko Jevtić, oni su pokazali ideju i ambiciju kluba, otkrio je bivši trener Voždovca.

Po odlasku sa klupe „Zmajeva“ rekao je da ne želi da radi u srpskom fudbalu, ali je ipak prihvatio ponudu Vojvodine:

Suštinski razlozi su moja potpuna samostalnost i autonomija u radu, to je najvažnije u sportskom sektoru, druga su čvrste garancije da će doći do finansijske stabilizacije i treća stvar da posle svega što sam doživljavao sa Voždovcem, bio sam na korak da se ne vratim u Srbiju, ali doživeo sam sinergiju svih ljudi u klubu i moji igrači i ja nećemo dolaziti u situaciju kao u Voždovcu kada su igrači bili uplakani. Izborićemo se sa anomalijama koje su u srpksom fudbalu, Imam obavezu ne da se povlačim nego da zauzmem svoje mesto kraj terena. Vojvodina mi je to omogućila da uradim u nastavku sezone, zaključio je Stolica.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter