1
Fudbal

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Poverenje Ljubiši Tumbakoviću!

Objavljeno: 25.12.17 u 15:47

Kako je HotSport već najavio, Ljubiša Tumbaković ostaje na mestu selektora reprezentacije Crne Gore.

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore doneta je odluka o poverenju Ljubiši Tumbakoviću.

Tumbaković će tako na klupi „đetića“ provesti još najmanje dve godine, tačnije do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Kao razlog za nastavak saradnje istaknuto podmlađivanje ekipe, dobra atmosfera i vraćeno poverenje javnosti, uz „vraćanje Crnge Gore sa margina među respektabilne selekcije“.

Sa druge strane, Aleksandru Miljenoviću, Borisu Miličkoviću i Dervišu Hadžiosmanoviću nisu produženi ugovori.

0
0

1 Komentara

  1. Iako Srbi čine više od pola stanovništva C.Gore (što se videlo i na referendumu), Srbi su u C.Gori narod drugog reda. Tamo žive kao u aparthejdu. Dokaz: priznanje Kosova od strane C.Gore, glasanje C.Gore za prijem Kosova u UNESKO, otimanje crkava SPC u C.Gori, proterivanje ćirilice iz C.Gore, proterivanje srpskog jezika i srpskih pisaca iz škola i javnosti, proterivanje srpske zastave, itd. O svemu ovome mi je do u detalje pričao brat od tetke (majčina sestra) koji živi u Zeti, kod Podgorice. E, sada iako im u svemu smetaju Srbi, Fudbalski savez C.Gore, žmuri i u veliko otima igrače srpske nacionalnosti, iz Srbije. Glavni agitator za otimanje fudbalera iz Srbije je ovaj Tumbaković (ili Tumbakovski, kako sam negde pročitao). On stalno vršlja po Srbiji i nagovara igrače da igraju za C.Goru. C.Gora je mala država sa svega 48 registrovanih klubova, u svim rangovima, sa oko 600 registrovanih fudbalera i oni imaju malu bazu iz koje mogu regrutovati igrače. Ali, tu je Tumbaković da im popravi krvnu sliku! C.Gora ide toliko daleko da zatamni ekrane na RTS1 i RTS2, preko unapred plaćenih paketa, pa imate slučaj da plaćate TV paket a onda vam oni zatamne ekran i onemoguće Srbima u C.Gori da prate reprezentaciju Srbije, u bilo kojem sportu, ili Zvezdu i Partizan, sada u ligi Evrope:
    Za to vreme im ne smeta što igrači iz Srbije, bez nacionalne svesti, igraju za C.Goru. Samo da nabrojim igrače iz Srbije, bez nacionalne svesti, koji igraju za C.Goru: Stojković Filip, Marušić Adam, Simić Marko, Nikolić Nemanja, Ivanić Mirko i Rodić Milan. Svaka im čast na izdaji!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter