0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

ODLIČNI REZULTATI: Srpski bokseri zablistali na turniru u Rusiji

Objavljeno: 25.12.17 u 18:31

U ruskoj Samari je od 22. do 25. decembra održan međunarodni turnir za boksere.

Na njemu je učestvovalo 130 boraca is svih delova sveta, a naravno među njima je bilo boksera i iz Srbije.

Njih šestorica su branili boje svoje zastave u Rusiji, predvođeni saveznim trenerom Manetom Marčetom. Možemo biti ponosni na naše borce jer su na 11 mečeva u Samari uspeli da osam puta pobede, triput izgube, i u Srbiju donesu dve zlatne i dve srebrne medalje.

Sjajni junior Semiz Aličić je u konkurenciji do 50 kilograma ostvario tri pobede i osvojio zlato, dok je takođe junior Nermin Ajetović osvojio srebro a imao je učinak od tri pobede i jednog poraza.

Među seniorima zlatom se okitio Đorđe Bujišić u konkurenciji do 75 kilograma, a srebro je pripalo Draganu Veljkoviću.

– Svi smo izuzetno zadovoljni našim boravkom i učinkom u Samari. Jedno nezaboravno iskustvo, ali i rezultatska potvrda da dobro radimo i da smo na dobrom putu. Dva zlata i dva srebra u konkurenciji do 130 takmičara, daje nam za pravo da se ponosimo. Turnir u ruskoj Samari nam daje vetar u leđa da nastavimo svakodnevno sa jakim treninzima i da još bolji i spremniji dočekamo takmičenja koja nam slede u 2018. od koje očekujemo još veće rezultate, rekao je Mane Marčeta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter