4
Domaći fudbal

FOTO: MC.RS

NE RADI SE TO TAKO: Mirko Poledica stao na stranu Zvezde i opleo po FSS (FOTO)

Objavljeno: 25.12.17 u 19:10

U novi sukob između Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije umešao se predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’.

Novi spor nastao je oko poziva Crvenoj zvezdi za svečanost i dodelu ‘Zlatne lopte’ FSS, na kojoj je laureat bio trener crveno-belih Vladan Milojević.

Iz Ljutice Bogdana tvrde da poziv nisu dobili, dok su iz FSS pružili dokaz da je on ipak dostavljen na adresu beogradskog kluba.

Ipak, ni to nije prošlo bez komentara predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’, Mirka Poledice, koji se oglasio putem svog Tviter naloga.

– FK Crvena zvezda je u pravu. Ne treba da se pojave na svečanosti FSS jer nisu uredno pozvani. Praksa je da se na svečanost poziva preporučenom pošiljkom mesec dana ranije, a ne emailom u petak veče za nedelju, dva dana pre svečanosti. Velika sramota za FSS – napisao je Poledica.

0
0

4 Komentara

  1. Glodari, imate li vi uopšte svoj klub,pratite samo vesti vezano za Zvezdu? ? Igrali su Franjevci protiv Mornara što to ne komentarišete, a i u Evrokupu dobro su prošli !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter