0
Košarka

FOTO: nba.com

NBA: Durent spustio ‘rampu’ Lebronu, Golden Stejt bez Karija ponovo zaustavio Klivlend (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.17 u 23:52

U reprizi tri poslednja NBA finala, Golden Stejt Voriorsi su u Ouklendu savladali Klivlend Kavalirse sa 99:92.

Stef Kari se nije dovoljno oporavio od povrede i još jednom je večeras, bez obzira što je u pitanju derbi, meč gledao sa strane van terena.

Možda je baš to u početku utakmice iskoristio gostujući tim koji je kontrolisao igru i rezultat, ali nije stizao do izraženije razlike i većeg vođstva od sedam poena.

Pred kraj poluvremena ‘ratnici’ su preokrenuli i na veliki odmor otišli sa minimalnom prednošću od dva poena – 46:44.

U nastavku smo gledali vrlo izjednačen meč sve do sredine poslednje deonice kada je Kevin Durent pogodio trojku za najvećih plus devet za Golden Stejt – 90:81.

Ipak, gosti su se vratili u meč veoma brzo i na 1:40 pre kraja Džejms je pogodio za izjednačenje – 92:92.

Tada je Durent ponovo pogodio trojku, a zatim 24 sekunde pre kraja fantastično izblokirao Lebrona Džejmsa i tako rešio ovaj meč.

(Izvor: youtube / NAK)

Ispostavilo se da su Durentova trojka i blokada Džejmsu odlučili ovaj meč u kom je upravo ‘Durantula’ bio najbolji u pobedničkom taboru sa 25 poena, dok je Klej Tompson imao 24. Drejmond Grin je upisao ‘tripl-dabl’ od 12 poena, 12 skokova i 11 asistencija.

Ipak, najefikasniji na meču bio je Kevin Lav sa 31 poenom i čak 18 skokova, dok je Lebron Džejms ubacio svega 20 koševa i imao samo po šest skokova i asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter