0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Blizu dogovor, Zvezda u misiji – kupovina štopera u Primeri! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.17 u 09:52

Crveno-beli moraju da razmišljaju o poziciji štopera, pogotovo kada je status Damijana Le Taleka u pitanju.

Na toj poziciji je u prvom timu i Vujadin Savić koji je bio jedan od najstandardnijih u prvoj polusezoni.

Sem njega, u Zvezdi je i Srđan Babić, a trenutno prva ekipa u Superligi je počela pregovore sa Sosijedadom da mladi defanzivac i posle pozajmice ostane u Ljutice Bogdana

Odradio je uspešno svoju ulogu Srđan Babić (21) u prvom delu sezone za Crvenu zvezdu, a kako saznaje HotSport blizu je dogovor sa Sosijedadom da i po isteku pozajmice talentovani štoper ostane u Ljutice Bogdana.

Španci su kupili od Vojvodine momka iz Banja Luke, ali je dve sezone proveo po pozajmicama i treću godinu ugovora odrađuje sa crveno-belima. Letos je stavljena milionska klauzula otkupa defanzivca na kraju sezone. Ipak, zbog upornosti rukovodstva Zvezde i želje igrača da ostane u Beogradu, kao temelj ekipe za narednu sezonu (verovatno odlazi Le Talek) cifra je mnogo manja.

Čeka se da posle novogodišnjih praznika usledi odgovor plavo-belih na zvaničnu ponudu, a logično je pošto ne računaju ozbiljno na Babića da daju „zeleno svetlo“. Ukoliko se slože kockice posle isteka pozajmice sledi potpis ugovora do juna 2021. godine.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter