0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Presudilo je Zvezdino iskustvo

Objavljeno: 25.12.17 u 22:51

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević istakao je iskustvo Crvene zvezde kao ključni faktor pobede Beograđana u dvorani ‘Pinki’ u Sremskoj Mitrovici.

– Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bili su bolji. Ne mogu da budem nezadovoljan igrom moje ekipe, jer smo dobili tri četvrtine. Međutim, Zvezda je u drugoj četvrtini napravila razliku koja je bila ključna. Mislim da je veoma pozitivno što smo uspeli da se vratimo u igru i bili čak u šansi da pobedimo, ali je na kraju iskustvo koje Zvezda ima došlo do izražaja i zasluženo su pobedili – izjavio je Milojević posle meča.

Zatim je Milojević istakao i slab šut svoje ekipe kao još jedan faktor poraza u 13. kolu ABA j.t.d. lige.

– Sa ovakvim procentom šuta, ispod 40 odsto za dva poena i samo 22 odsto šuta za tri poena da imate šansu da dobijete Zvezdu to je rezultat velike energije i požrtvovanosti koju je pokazala moja ekipa – rekao je trener Mege.

Ipak, i pored poraza, Milojević je zadovoljan energijom i porastom forme svojih pulena.

– Ovo je neki model kako treba da igramo. U poslednjih petnaestak dana smo podigli formu, igramo bolje i očekujem da tim putem nastavimo, jer tako će i pobede doći. Zvezdi želim sreće u nastavku regionalnog takmičenja i u Evroligi – zaključio je Dejan Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter