1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ BLISTA POSLE MEGE: Ovo nam je trebalo!

Objavljeno: 25.12.17 u 22:07

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je izuzetno zadovoljan odnosom njegovih igrača prema utakmici i veoma jakom rivalu, Mega Bemaksu.

Zvezda je večeras savladala Megu u Sremskoj Mitrovici sa 90:85 u još jednoj borbenoj i neizvesnoj utakmici, ali i najdužoj koja je odigrana ove sezone u ABA j.t.d. ligi.

– Čestitam mom timu na ovakvoj pobedi. Ovakvi trijumfi nam trebaju, jer iz ovakvih mečeva izlazimo jači i stvaramo još bolju atmosferu. Iz nekog razloga, utakmice između Crvene zvezde i Mege su uvek zanimljive – izjavio je Alimpijević posle meča.  

Ipak, zbog nepredvidljivosti ekipe Mege, ne bi želeo da se njegov tim previše puta sastane sa Mitrovčanima.

– Sa Megom ćemo se ponovo susretati i zato u buduće moramo da se potrudimo da što manje puta igramo ovakve utakmice sa njima. Moram da naglasim da sam veoma zadovoljan kako je ekipa pokazala smirenost u momentima kada je to bilo teško i privela utakmicu kraju onako kako je trebalo. Smatram da je Mega uz FMP jedna od najtaklentovanijih ekipa i Mega kao i FMP radi sjajan posao sa mladim igračima – podvukao je Alimpijević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter