0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA IZ NOVOG SADA: Hoće li Zvezda i Partizan dočekati pojačanja iz Vojvodine? (FOTO)

Objavljeno: 24.12.17 u 21:15

Sportski direktor Vojvodine dao je izjavu koja ne obećava da će se tandem ‘lala’ preseliti na Topčidersko brdo u Beogradu.

Prethodnih dana kolaju priče da je Partizan zainteresovan za iskusnog Dušana Jovančića iz redova Vojvodine, a da Crvena zvezda želi mladog Ranka Veselinovića, igrača iz defanzive.

Sada se oglasio sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić koji je u izjavi za ‘Novosti’ odgovorio na pitanja u vezi dva igrača iz svog kluba.

Kada se radi o Veselinoviću, mala je šansa da ga Zvezda uzme ove zime.

– On je naša budućnost. Jesenas je potpisao prvi profesionalni ugovor, koji je u potpunosti u vlasništvu kluba što govori o nameri da se u njega maksimalno ulaže – izjavio je Drakulić.

FOTO: STARSPORT

Što se tiče Jovančića, situacija je malo drugačija, jer njemu ugovor ističe u januaru, dakle za nekoliko dana. To znači da je odluka samo na njemu, kao i Partizanu koliko će ga ‘želeti’.

– Naša želja je da produžimo ugovor. Razgovarali smo, zna da pravimo pojačanu ekipu, ali ipak odluka je na njemu – poručio je Drakulić.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter