6
Košarka

FOTO: STARSPORT

TO SE ČEKALO: Grbović prokomentarisao dugove Vujoševiću i imao poruku za prošlu upravu

Objavljeno: 24.12.17 u 23:15

Košarkaški klub Partizan je trenutno u nepovoljnoj situaciji, a to bivšim igračima i navijačima nije lako da gledaju.

Pogotovo kada se radi o ujedno bivšem igraču i navijaču, kao što je Goran Grbović.

Crno-beli su napravili ključnu promenu, na klupi. Otišao je Miroslav Nikolić, stigao Nenad Čanak i samo jedna pobeda iz tri utakmice, i to protiv poslednjeplasiranog MZT-a.

Sem problema u igri, Partizan muči i finansijska kriza koja se gomila već sezonama. Mogućnost da se iz nje izađe komentarisao je i Goran Grbović, ali pesimistički:

– Vrlo teško. Ne radi se samo o struci već o mnogo drugih stvari. Dok se ne napravi strategija, nema ništa od toga. Izgubili smo tri godine. Ako izgubimo još tri, a na ivici smo, onda će to biti ludnica. Čekaćemo nešto što nikada nećemo dočekati. Čekaćemo Godoa koji nikada neće doći, kazao je on za ‘Alo’.

Nekadašnji košarkaš se pita zašto dugove prema nekadašnjem treneru, Vujoševiću, nije ‘rešila’ prošla uprava na čelu sa Nikolom Pekovićem:

– Zašto tadašnja uprava sa Nikolom Pekovićem nije platila sva dugovanja prema Vujoševiću, stvarno ne znam. Partizan je praktično državna institucija. S druge strane, vrlo je teško kombinovati želje navijača, te prošlost i budućnost sa finansijama. Presek kaže da dugovi iznose preko sedam miliona. Za sada je Dule iskočio kao prioritet. To će morati da se reši i to vrlo brzo.

0
0

6 Komentara

  1. ako je ovo tacno sto se pise … puno je kontradiktornosti … ALI … sa jednim ciljem : DA IM SE PRIDRUZIS. grbovicu, sta ti bi … ??? ovo mi bas lici na tvoje igre … kad te u utakmici NE krene … svako ima pravo na svoje misljenje … ALI …TI grbovicu kao veliko ime kkp i miljenik publike-GROBARA, bas si sad preterao … DULO JE JEDAN JEDINI … KOJI NA ZAMRZAVANJE-USPAVLJIVANJE … ONE KOJI PARTIZAN MRZE POSLA NA SPAVANJE … PROBUDI IH JEDAN OD NJIH: NAJMOCNIJI NAVIJAC SA SEVERA UZ PLAN KOSARKASA U POKUSAJU U KKP … grbo hoces i ti sa njima ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter