0
TimeOut

FOTO: FONDACIJA NOVAK ĐĐOKOVIĆ

PRAZNICI UZ HUMANOST: Novak Đoković fondacija u Šapcu delila paketiće

Objavljeno: 24.12.17 u 22:29

Bliži nam se kraj godine i praznici koji dolaze sa tim periodom.

A fondacija Novak Đoković je shodno tome danas u Šapcu podelila paketiće mališanima.

Svečanost se odigrala u Šabačkom pozorištu gde je fondacija uručila oko 150 novogodišnjih paketića deci iz hraniteljskih porodica sa teritorije Šapca, Loznice i Obrenovca.

Mališani uzrasta od jedne do 10 godina su poklone dobili zahvaljujući velike pomoći partnera fondacije Novak Đoković iz grada Šapca, kompanije Ernst & Young, Big Shopping Centar, Gebruder Weiss, Bambus prevoz, Chipsy Way, Kosili, zatim izdavačke kuće Pčelica i internacionalne škole Prima.

– Naša je obaveza i odgovornost da se u vreme darivanja okrenemno onima kojima je pomoć najpotrebnija – najmlađima. Novogodišnji paketići i današnji događa su znak pažnje, koji ovim mališanima pokazuje da neko uvek misli i vodi računa o njima. Dodela je realizovana, zahvaljujući neizmernoj podršci partnera – velikoj energiji, posvećenosti i požrtvovanju svih članova tima koji je radio na ovom projektu. Zbog toga želimo da im se zahvalimo, u ime fondacije i sve dece koja su danas ovde, rekla je Gorana Džudža Jakovljević, rukovodilac Odeljejna za implementaciju programa i projekata Novak Đoković fondacije.

FOTO: FONDACIJA NOVAK ĐĐOKOVIĆ
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter