2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PLZEN UPOZORAVA SVOJE NAVIJAČE: Ne kupujte ulaznice za meč u Beogradu!

Objavljeno: 24.12.17 u 00:18

Predstavnici narednog evropskog rivala Partizana, ekipe češke Viktorije, posetili su Beograd i stadion u Humskoj.

Češki prvak želeo je da pred meč šesnaestine finala Lige Evrope izvrši inspekciju gostujućeg stadiona, nakon čega je uputio saopštenje svojim navijačima. Rukovodstvo Viktorije savetovalo je svojim pristalicama da se ne zaleću i ne uzimaju ulaznice za prvi susret sa srpskim šampionom, jer bi se moglo ispostaviti da su uzalud trošili novac.

– Tokom naše posete Beogradu upozorili su nas na mogućnost da utakmica bude odigrana pred praznim tribinama zbog brojnih problema koje Partizan ima sa svojim navijačima. Zato vas molimo da još uvek ne kupujete ulaznice za utakmicu i avionske karte za let do Beograda. Pratićemo razvoj situacije i odmah vas obavestiti o daljim koracima, navedeno je na sajtu Plzenja.

Prva utakmica na između Partizana i Plzena programu je 15. februara u Beogradu, dok će revanš biti odigran sedam dana kasnije u Češkoj.

0
0

2 Komentara

  1. Njihov čovek sedi pored Slovenac i bori se za svoje.A šta rade ine Srpske izdJice a kobajagi Srbende.Sramota koliko smo glupi.Zato tako i prolazimo.Samo ovo bi trebala UEFA da kazne one koji si ovo napisali

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter