4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OZBILJNO NAMERILI DA SVRGNU ZVEZDU: Budućnost dovodi centra sa gotovo decenijskim NBA iskustvom!?

Objavljeno: 24.12.17 u 14:25

Podgorički tim za sada igra odličnu sezonu pod vođstvom trenera Aleksanda Džikića, a u narednom periodu mogli bi dodatno da ojačaju sastav.

Prvi čovek Budućnosti, Dragan Bokan, nedavno je najavio mogućnost da se njegov tim u skorijem periodu pojača pod košem, a po svemu sudeći rešenje je pronađeno.

Kako prenose podgoričke „Vijesti“ novo pojačanje crnogorskog tima trebao bi da postane doskorašnji centar Hapoela, Ostin Dej, koji iza sebe ima devetogodišnje NBA iskustvo.

Trener Džikić je imao prilike da se dobro upozna sa kvalitetima ovog košarkaša, pošto se Budućnost u Evrokupu nalazi u grupi sa ekipom iz Jerusalima, sa kojom je Dej ovih dana rasnikuo ugovor. Tokom osam utakmica u drugom po jačini evropskom tamičenju, američki centar je prosečno beležio 12,5 poena i gotovo četiri skoka.

Tokom svoje karijere Dej je u najjačoj košarkaškoj ligi sveta nastupao za Detroit, Memfis, Toronto, San Antonio i Atlantu, dok je u Evropi pored Hapoela igrao i za Himki, Pezaro i Galatasaraj.

0
0

4 Komentara

  1. A s kim ono vi glodari igrate u Evroligi ? Nemojte vi franjevci da brinete za Zvezdu i fajnal for. Zvezda i nije imala ambicija da može među 4 najbolje ekipe jer to nije ni realno s obzirom na snagu drugih ekipa. Nama je najvažnije da redovno pobeđujemo u domaćem i regionalnom takmičenju i da nam tu nema ozbiljne konkurencije. A glodarima je sreća da se MZT takmiči u Aba ligi pa pored njih ne može niko drugi ispasti,izuzev varijante da Srbija na kraju bude imala najgori koeficijent uspešnosti pa da ostane bez jednog predstavnika.

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj prijatelju. I Zvezda je svima duzna. Samo u ovom trenutku duguje se jedanaestorici bivsih igraca. Najveca dugovanja su prema Blejku Silbu, a vec si i zaboravio da je igrao u Zvezdi. Da je imala sredstava Zvezda bi dovela igrace ranije, jer se F4 ipak igra u Beogradu i ovo je verovatno bila jedna i jedina prilika da se pokusa osvojiti EL. Para nema i to je to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter