0
Evropske lige

NA NAJNIŽIM GRANAMA: Emanuel Ebue od bogatstva do bede i pranja veša ‘na ruke’

Objavljeno: 24.12.17 u 20:25

Iako se u fudbalu dosta zarađuje, sve su češći slučajevi poput ovog.

Bivši fudbaler Arsenala se trenutno nalazi u veoma nepovoljnoj situaciji.

Sa Ebueom se poigrala sudbina, te je nakon silnog novca koji je opravdano dobio za 235 utakmica odigranih u Arsenalu i još mnogo za druge timove u svojoj karijeri, ostao bez ičega.

U svojoj ispovesti je bivši štoper otkrio da je bio lakoveran, da je dosta novca izgubio zbog žene, ali i advokata, lažnih prijatelja… koji su ga ‘čerupali’.

Trenutno boravi u kući kod prijatelja, krijući se od izvršitelja koji su popisali veliki deo onoga čime raspolaže Ebue. Otkrio je i da nema veš mašinu, pa stvari mora da pere rukama.

– Svaki dan perem jakne, odeću. Sve. Ruke su mi ogrubele, kao da radim na farmi. Ponekad ugasim sva svetla u stanu jer želim da ljudi misle da nisam unutra. Uplašen sam, jer nemam predstavu kada bi policija mogla da naiđe. Često u tim trenucima „vratim film“ i zapitam se „Emanuel, bio si tako naivan… Zašto nisi razmišljao kad je trebalo?“ Teško je… Pare koje sam zaradio, sve sam poslao ženi i deci. U Turskoj sam zaradio osam miliona evra, od toga sam sedam poslao kući, ženi. Sve što mi je rekla da potpišem, potpisao sam, kazao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter