3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRZ ODGOVOR SAVEZA: Zvezda pozvana na svečanost, ima i ‘dokaza’ (FOTO)

Objavljeno: 24.12.17 u 18:58

Fudbalski savez Srbije brzo je odreagova na izjave iz Crvene zvezde povodom današnje svečanosti.

Jedini predstavnik Zvezde na današnjoj svečanoj dodeli nagrada FSS-a bio je Vladan Milojević.

Trener trenutno prve ekipe u šampionatu je primio priznanje za najboljeg trenera, a zbog te nagrade je Crvena zvezda u svojim prostorijama organizovala posebnu proslavu:

– Uprava našeg kluba nije bila pozvana na svečanost, pa je u klubu odlučeno da se u čast trenera Milojevića organizuje poseban ručak na kojem je najboljem treneru u 2017. godini čestitano na velikom priznanju, napisano je na zvaničnom sajtu Zvezde.

Ubrzo posle toga se FSS medijima preko mejla obratio uz dokaze da je Crvena zvezda pozvana na svečanost i izjavu portparola saveza, Milana Vukovića, koji je to potvrdio:

– U vezi sa brojnim pozivima koje sam dobio od različitih medija, kao portparol FS Srbije obaveštavam vas da je FK Crvena zvezda uredno dobila poziv mejlom na svečanost „Zlatna lopta“ o čemu pretpostavljam portparol FK Crvena zvezda nije bio blagovrenemo obavešten i kako bismo izbegli bilo kakvu konfuziju u vezi sa ovom temom, molim vas da objavite sve što je ovde navedeno kao moju izjavu. Takodje u prilogu imate dokumenta koja potvrđuju da je rukovodstvo FK Crvena zvezda pozvano na svečanost, stoji u izjavi Vukovića.

Na pomenutim fotografijama se zaista jasno vidi da je Crvena zvezda kontaktirana kao i da je poziv došao do ljudi koji rade u klubu jer je savezu stigao odgovor:

FOTO: FSS
FOTO: FSS
FOTO: FSS
FOTO: FSS

0
0

3 Komentara

  1. Кад нон-стоп лажу, постају хронични лажови. И више не маре што може јавно да се докаже да лажу.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter