7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VAPAJ NENADA ČANKA: Da li ga uprava čuje?

Objavljeno: 23.12.17 u 21:30

Poraz od Mornara u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ 98:93 zabrinuo je Grobare, a trener Nenad Čanak zna gde leži problem i kako ga rešiti.

Smena na klupi se dogodila, ali problemi su ostali isti. Partizan je ponovo primio 90 plus poena, a večeras se jasno videlo gde škripi. Ispod obruča. To je na konferenciji za novinare istakao Nenad Čanak.

– Šalić je imao poverenje, ali tri pogođena šuta od deset pokušaja… Morao sam da reagujem. Pecarski ne može fizički da se nosi sa Lukovićem. Potrebna nam je ‘petica’, radimo na tome – rekao je Čanak.

Sad treba pogledati listu slobodnih agenata na poziciji centra. Podsetimo, ove jeseni je kao veliko pojačanje stigao Samardo Samjuels, ali je ubrzo dobio otkaz.

0
0

7 Komentara

    • Platićemo sve svoje dugove, pa nećemo valjda koševe i pp aparate prodavati, nismo mi toliko mali kao jedan ugašeni klupčić 2011 g, uzmi choko kukies i na spavanje, nemoj mama dva puta da te zove

      0
      0
      Odgovori
      • Polako prodavacete i toalet papir iz sopstvenih wc-a a ne pp aparate i koseve sa Kalisa… Sve stize na naplatu smejali ste se tudjoj nesreci a sad i sami imate velike dugove i ovo sto vas limar kaze 7 miliona ne brinite veca je cifra samo nece javno da kazu al opet ima vas bar 10 navijaca koji navijaju za tvoj taj mali klub dajte svi po 10-20 din pa na buvljak u Pancevo i katanac kupite a posto redakcija hotsport – a inace grobarskog sajta (koja po ko zna koji put nece da pusti moj komentar iako nikog ne vredja) neka vam finansira kartu za beovoz do Panceva

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter