5
Domaći fudbal

MENADŽER OTKRIVA: Ivanić i Milunović žele da napuste Belorusiju!

Objavljeno: 23.12.17 u 17:30

Crvena zvezda želi u svojim redovima Mirka Ivanića i Nemanju Milunovića, nudi 2,5 miliona evra, ali BATE traži milion više.

Saga koja će trajati, ali je sve dalje od srećnog kraja. Crvena zvezda za Mirka Ivanića i Nemanju Milunovića nudi 2,5 miliona evra, ali šampion Belorusije traži milion više. Izgleda da to nije jedini problem, jer po rečima menadžera Saše Đorđevića, dva igrača ne žele nazad u Srbiju.

– Crvena zvezda želi dva igrača, ali je rano pričati o potencijalnom transferu. Iskreno, mislim da Mirko i Nemanja ne žele da se vrate u Srbiju. Oni bi se okušaju u nekoj jačoj evropskoj ligi – rekao je Đorđević za beloruske medije i dodao:

– Nije prvi put da čelnici Crvene zvezde pokušavaju da dovedu ove igrače. Sad su samo pojačali interesovanje. Klub je popunio kvotu za strance, potrebni su im kvalitetni igrači sa srpskim pasošima. Oni znaju da Ivanić i Milunović mogu mnogo da im pomognu u nastavku sezone. Posao otežava i podatak da Ivanić i Milunović ne bi mogli da igraju protiv CSKA, ali… Koliko sam shvatio Zvezda želi da već pravi okosnicu ekipe za leto i evropske kvalifikacije.

On je takođe istakao da Crvena zvezda može da plati 2,5 miliona evra, jer očekuje da proda dva skupa igrača.

– Zvezda može da plati više od 2,5 miliona evra za njih. Postoji veliki interes za Boaćija i Kangu. Ako se oni prodaju Zvezda će imati mnogo novca – zaključio je Đorđević.

0
0

5 Komentara

  1. Ivanicu budi pametan, sto dalje od Zvezde, bolje se sam ponudi Partizanu, no da si upropastis sezonu u komsiluku, pamet u glavu. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Druže , ti da imaš imalo pameti sagledao bi situaciju malo realnije…
      Ali nema veze , otrežnjenje stiže veoma brzo…..

      0
      0
      Odgovori
  2. Ocigledno je da ova dvojica i Djuricic ne zele da se vrate u Srbiju, tj. to im je poslednja opcija. Zato je bolje dovesti malog Ivanovica iz Spartaka na poziciju ofanzivnog veznog, a za stopera se treba otvoriti. Treba se racionalno ponasati i pametno uloziti novac dobijen od transfera Boacija

    0
    0
    Odgovori
    • Nemoraju doci bolje nekog iz nase ligekoji hoce a ne njih a vec imamo srednjih bekova netebaju nam krila i spic i Bog da te vidi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter