0
Evropske lige

FOTO: TViter

LUDI DANI KARVAHAL: Pogledajte trenutak koji je verovatno odlučio šampionsku trku u Španiji (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.17 u 15:18

Fudbaleri Barselone savladali su Real iz Madrida rezultatom 3:0 u 270. izdanju „el klasika“, ali je veliko pitanje da li bi susret bio okončan trijumfom gostiju da Dani Karvahal nije napravio potez koji, iako zaista veoma lep na oko, je Realu doneo mnogo više štete nego koristi.

U toku je bio 64. minut igre, kada je Barselona imala odličnu priliku, ali je prvi udarac Suareza odbranio Navas, potom je u nastavku akcije Urugvajac pogodio i stativu nakon pasa Mesija. No, imao je sreće pošto se lopta odbila na glavu Paulinju, koji ju je uputio ka golu.

Tada je na scenu stupio Dani Karvahal. Odbranom u maniru najboljih svetskih golmana sprečio je drugi pogodak Barselone, nakon čega se, svestan onoga što sledi, uputio ka svlačionici. Isključen je sa punim pravom, i utisak je da je svojim činom, iako je sprečio drugi gol Katalonaca, značajno doprineo porazu pošto je ostavio Madriđane praktično bez šanse da, sa igračem manje, stignu dva gola minusa.

Pogledajte ovaj trenutak:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter