5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Sjajan potez – Ilija Stolica posle Voždovca preuzima jedan od najvećih srpskih klubova?!

Objavljeno: 23.12.17 u 10:28

Mladi stručnjak je po svemu sudeći veoma brzo nakon što je napustio Zmajeve došao do novog angažmana.

Ilija Stolica je posle poslednje odigrane utakmice u jesenjem delu prvenstva napustio Voždovac.

A sada je dobio prednost u odnosu na Zorana Milinkovića i trebalo bi da nakon potvrde Upravnog odbora Novosađana preuzme ekipu Vojvodine!

Odluka je pala, a sledi samo zvanična potvrda čelnika Vojvodine da će ekipu u nastavku sezone, kako saznaje HotSport predvoditi Ilija Stolica. Mladi stručnjak je više od godinu dana uspešno predvodio Voždovac, koji je napustio pre desetak dana posle završenog prvog dela sezone.

Zemunac se odlučio za novi izazov koji ga čeka u Vojvodini, a od leta biće četvrti trener na klupi Novosađana. Pre njega su tim predvodili: Radosalv Batak, Nenad Vanić i Vladimir Buač.

Uprava kluba danas treba da zvanicno promoviše Stolicu sa kojim treba da se potpiše ugovor na dve i po godine, a možda i duže. Većina smatra da bivši strateg Voždovca svojim znanjem i energijom na proleće može da donese bolje rezultate, a konkurent mu je bio Zoran Kiza Milinković, koji je u sezoni 2010/2011 predvodio Lale.

0
0

5 Komentara

  1. Dobar trener,nesumnjivo. Zauzeto u Partizanuadobromu dodje dase jos malo dokaze i priceka! Znao sam da mu je namignuto da dodje u NS , zato je trazio razlog da kaze Vozdovima CAOS! Tacno sam znao, nego se cekalo damalo ohladi stvar pa da objave.
    Svakako, sjajno resenje za Vosu, drago mi je da se snasla konacno. Pred njim je veoma vazan zadatak da osvojievropski spot jer ima opaku konkurenciju u Cuki, Nislijama<Napretku pa i u samom Vozdovcu..

    0
    0
    Odgovori
  2. Uzme malo para, posle tri messeca popije otkaz i baš ga briga. Ima još desetak klubova u Srbiji u kojima može da radi i samo se vrti u krug.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter