7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Dan nakon Bena, Zvezda dogovorila još jedno veliko pojačanje – iz Turske! (FOTO)

Objavljeno: 23.12.17 u 12:18

Uprava crveno-belih poslednje dane ove godine koristi za poslednje pregovore pred početak prelaznog roka.

I prema saznanjima HotSporta, uspeli su da dogovore još jedan transfer čija se realizacija očekuje uskoro.

Antalija je prihvatila ponudu od 600.000 evra i dala dozvolu Milanu Jevtoviću da karijeru nastavi u Ljutice Bogdana!

Polako se slaže mozaik pojačanja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, a posle Bena iz Olimpijakosa sa kojim je postignut dogovor, kako saznaje HotSport drugo pojačanje stiže iz Turske.

Antalija je načelno prihvatila ponudu da za 600.000 evra pusti Milana Jevtovića da karijeru nastavi u Ljutice Bogdana. Čačanin je posle Borca otišao u Bodo, a onda su ga Turci platili preko milion evra. Promenom trenera nije imao veću minutažu i preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Rozenborg.

Dobre partije u Norveškoj bile su preporuke za crveno-bele i posle dogovora klubova ostaje da se samo precizira dužina ugovora što je samo završni čin. Izgleda da će se želja kumova ispuniti, pa ce posle Borca Milan Jevtović i Branko Jovičić nositi zajedno i crveno-beli dres.

0
0

7 Komentara

  1. TI STO KAZES DA JE FRIPONG DOBAR MORA DA NEMAS MOZGA- NA DELU JE RASPRODAJA TIMA DA SE NAMIRI MAFIJA- OVI STO DOLAZE SU KANTA IGRACI-ZAR NE VIDITE DA BEN NIJE DAO NI JEDAN GOL U PRVENSTVU A OVAJ JOVELJIC NIJE ODIGRAO NI JEDNU UTAKMICU U ANTALIJI-SA OVIM TIMOM BEZ BOACIJA-KANGE I DONALDA OVO JE GRUPA GRADJANA

    0
    0
    Odgovori
    • Ben los igrac?!?!?? Ja ono sto sam video protiv partizana rekao bih da je decko odlican fudbaler sa mnogim kvalitetima

      0
      0
      Odgovori
  2. Melega dovedite,jeftiniji od Ivanića a moždai bolji.Ivanovića iz Spartaka dečko je Zvezdaš ali negovori nezna dal ga Zvezda želi.Frimpong je dobar a i Babić neverujem da će otkup biti 2 mil.ne dizajte cenu drugima.Malog Joveljića i Pavkova ukomponovati i Malog Terzića i V.Nikolića(novi Pixi Stojković)

    0
    0
    Odgovori
  3. Melega dovedite,jeftiniji od Ivanića a moždai bolji.Ivanovića iz Spartaka dečko je Zvezdaš ali negovori nezna dal ga Zvezda želi.Frimpong je dobar a i Babić neverujem da će otkup biti 2 mil.ne dizajte cenu drugima.Malog Joveljića i Pavkova ukomponovati i Malog Terzića i V.Nikolića(novi Pixi Stojković)

    0
    0
    Odgovori
    • To što ti nisi upućen neznači da igrač nije jak ili dobar. Katai nije igrao ko zna od kad i ne vraća mu se u srpski fudbal, Marin je želja medija i sajtova za klikovima, Djuričić se nećka i prioritet mu je odlazak u neki od klubova Holandske lige jer je takav nalog dao menadžeru, a Lazović je moguća ali istovremeno i nemoguća misija zbog razno-raznih stvari. Tako da, malo realnosti i podrške onome što rade Terzić, Mrkela i najvažnije Milojević ne bi bilo na odmet. Valjda su do sada pokazali da se kreću u pravom i dobrom pravcu i da zaslužuju podršku zvezdaša!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter