2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLA VEST DO FIRENCE: Evo šta Nikola Milenković kaže o povratku u Partizan…

Objavljeno: 22.12.17 u 16:07

Ivica Iliev je istakao da bi rado vratio Nikolu Milenkovića u Humsku, ali se signal sada čeka iz Firence.

Odbrana Partizana je ove jeseni bila krhka, a uprava kluba iz Humske želi da je ojača. Kao idealno rešenje pominje se Nikola Milenković, mladi reprezentativac Srbije koji je letos iz Humske za više od pet miliona evra prešao u Fiorentinu. Tamo je zbog godina i neiskustva najčešće sedeo na klupi. Evo šta je Milenković rekao o povratku u Partizan.

– Iskreno, iz novina sam saznao za tako nešto. Volim i poštujem moj bivši klub. Iz Humske me zvanično još niko nije zvao. Dovoljno mi je ono što je nedavno sportski direktor Ivica Iliev izjavio da će učiniti sve da me dovede ako me trener Đukić stvarno želi – rekao je mladi Milenković za ‘Politiku’.

Popularni ‘Bleki’ je govorio i o svom statusu u Fiorentini.

– Iskreno, iz novina sam saznao za tako nešto. Volim i poštujem moj bivši klub. Iz Humske me zvanično još niko nije zvao. Dovoljno mi je ono što je nedavno sportski direktor Ivica Iliev izjavio da će učiniti sve da me dovede ako me trener Đukić stvarno želi – rekao je Milenković.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter