0
Evropske lige

PRIMERA: Jedan sporni momenat odlučio susret Betisa i Bilbaa

Objavljeno: 22.12.17 u 22:00

Fudbaleri Atletik Bilbaa slavili su na gostovanju na „Benito Viljamarinu“ rezultatom 2:0 u meču 17. kola španskog šampionata.

Ovu utakmicu prelomio je jedan sporni detalj u 36. minutu, nakon kojeg je Betis ostao sa desetoricom na terenu, a Baskijsci dobili jedanaesterac iz kojeg im je prednost doneo Raul Garsija.

Najstrožoj kazni je prethodila više nego diskutabilna situacija kada je Laporta, nakon jednog kontakta u šesnaestercu domaćina, uspeo da „proda“ foru glavnom arbitru i odglumi da je na zemlji i bez lopte dobio udarac od Amata. Doduše fudbaler Betisa jeste pokušao da šutne protivničko fubdalera, ali ga je promašio, međutim gluma Laporta odradila svoje i naterala sudiju da isključi Amata i dosudi penal.

Konačan rezulat postavio je Zuhar Fedal u 85. minutu, pošto je nespretno reagovavši na jedan centaršut savladao sopstvenog golmana, za kraj svih nada domaćina da može izbeći poraz.

Ovom pobedom Atletik Bilbao se po broju bodova izjednačio sa timom iz Sevilje, pa obe ekipe nakon 17 kola imaju po 21 bod.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter