0
Fudbal

‘PORAZ TORCIDE’: Šuker dobio novi mandat

Objavljeno: 22.12.17 u 14:42

Ništa novo u hrvatskom fudbalu, ‘rat’ se verovatno nastavlja, videćemo da li je konačna bitka u Rusiji.

Izbori za novog predsednika HNS nisu doneli ništa novo. Proslavljeni hrvatski reprezentativac Davor Šuker ostaće na čelu saveza još četiri godine. Tačnije, bivši fudbaler Real Madrida bio je jedini kandidat i za njega je glasalo 48 članova skupštine. Trojica su bila uzdržana, dok je samo Dario Šimić bio protiv.

– Uzbuđen sam. Svi znamo šta znači kontinuitet. Hvala svim mojim prijateljima, koji su bili sa mnom na terenu, koji smo naučili osnove timskog rada. Veliki problem u Hrvatskoj je sve više ljudi koji žele instant sportskog radnika. To je mukotrpan rad. Drago mi je da je bilo i onih koji nisu za. Zahvaljujem se Splitsko-dalmatinskoj županiji. Nisu svi za – rekao je Šuker.

Inače, izbore je napustila delegacija Hajduka iz Splita. Tako da će se ‘rat’ Torcide i Davora Šukera nastaviti. Ovu bitku dobio je predsednik HNS-a, a sad ostaje da se vidi hoće li neka naredna biti tokom SP u Rusiji, kao što se to dogodilo na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter