0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar/MediaPro

PAVIĆEVIĆ SAMOUVEREN: Nemamo razloga da se plašimo Partizana

Objavljeno: 22.12.17 u 18:25

Košarkaši Mornara gostovaće u subotu crno-belima u hali „Aleksandar Nikolić“ u okviru 13. kola regionalnog šampionata.

Barani u poslednje četiri utakmice ABA lige imaju svega jednu ostvarenu pobedu, ali u susret sa Partizanom ulaze obodreni nakon pobede u meču FIBA Evropa Kupa, nad ekipom Solnoka. Trener crnogorskog tima, Mihailo Pavićević, veruje da bi njegova ekipa uz pravi pristup mogla i do drugog trijufa nad beogradskim timom u ovoj sezoni.

-Idemo na pobedu, nemamo razloga da se u ovom trenutku plašimo crno-belih, uz dužno poštovanje prema velikom klubu kakav je Partizan. Mi smo u usponu forme, naročito su nas obodrile utakmice sa MZT-om i Solnokom u kojima smo uspeli da se vratimo iz velikog minusa i zabeležimo trijumf. Veoma je važno da momci veruju u sebe i u svoju snagu, a ovaj Mornar sve više dobija na samopouzdanju. Daćemo sve od sebe da nastavimo kontinuitet dobrih igara. Pokušaćemo da obradujemo svoje navijače- rekao je Pavićević pred gostovanje u Beogradu.

Utakmica između Partizana i Mornara na programu je u subotu od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter