3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKA SE KANGA: Ivanić daleko, Đuričić ni na nebu ni na zemlji, ali novi kandidat je tu…

Objavljeno: 22.12.17 u 15:04

Sportski deo uprave Crvene zvezde uveliko pravi spisak pojačanja u 2018. godini, a novo ime je na njemu.

Hoće li Gelor Kanga napustiti Crvenu zvezdu ove zime veliko je pitanje, ali uprava iz ‘Ljutice Bogdana’ ništa ne prepušta slučaju. Uveliko se traži zamena za reprezentativca Gabona. Prvi pik bio je Mirko Ivanić, ali kako je HotSport već pisao, BATE je podigao cenu za milion evra kada je reč o paketu Ivanić-Milunović. Druga opcija je bio Filip Đuričić, ali se u posao za bivšim reprezentativcem Srbije uključilo nekoliko timova iz Eredivizije.

FOTO: STARSPORT

Sada je Crvena zvezda u poteri za trećim kandidatom, koji bi mogao da postane prva opacija, Aleksandrom Kataijem. Bivši kreativac Vojvodine i Crvene zvezde je u nemilosti trenera Alavesa, a po poslednjim informacijama iz Španije uskoro bi mogao da postane slobodan igrač. To crveno-beli čekaju raširenih ruku, a nije tajna da je Katai jedan od omiljenih igrača generalnog direktora Zvezdana Terzića. Narednih dana biće jasnija situacija oko povremenog reprezentativca Srbije.

0
0

3 Komentara

  1. бинићу и мишковићу пустите вукановићА и боронијашевића у звезду и из лиге србије ивановић из спартака.у средини ђуричић за европу и иванић или катаи.топ тим

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter